Haak een sjaal

.

Een van de mooiste garen vind ik denk ik toch wel de verloopgaren. Garen op 1 bol die verlopen van de ene kleur naar de andere. Dit garen is verkrijgbaar bij verschillende garenwinkels en merken. Persoonlijk vind ik de garen van hobbii erg fijn om mee te werken.

Er zijn diverse soorten patronen die je hiervoor kan gebruiken. Ik heb tot nu toe 3 verschillende patronen gebruikt.

Deze sjaal heeft de naam ‘My Voyage Shawl’. De kleur van de sjaal is: Andamooka Opal. (klik op de foto voor de link naar het patroon)

Welkom aan de ‘The Dip Dye Piramid Shawl’ sjaal.
Ik denk dat dit patroon op dit moment wel mijn voorkeur heeft. Hij haakt lekker weg en je ziet hem steeds groter worden. (klik op de foto voor de link naar het patroon)

Dit is de ‘Maple Leaf Shawl’. Bij het patroon op de site is een lange sjaal gemaakt. Ik heb de uiteinden aan elkaar gemaakt waardoor er een ronde sjaal is ontstaan. Wanneer je van een iets grotere sjaal houdt kan je het patroon iets klein maken waardoor hij langer wordt. Voor een sjaal is dit patroon echt top. Het is een gesloten sjaal waardoor hij helemaal gevuld is. (klik op de foto voor de link naar het patroon)

Nu ben ik op zoek naar nieuwe patronen om te gaan proberen. Zodra ik weer een aantal leuke heb gevonden ga ik ze maken en posten. Veel haakplezier!